Le glossaire
Vokabular for tesmaking Beskrivelse av smak og aroma
Description of a general impression of the tea Brygging instruksjoner

Brygging instruksjoner

Tabell for trekking av te

Vann-
Temperatur

Trekketid

Dose
for 30 cl
 Hvit te
  • Aiguilles d'Argent
  • Bai Mu Dan
  • 158°F
    158°F
    5 to 10 min
    5 to 10 min
    6 g
    6 g
     Grønn te
  • Grønn, kinesisk vårte
  • Øvrige grønne kinesiske
  • Grønn japansk te
  • 158-167°F
    158-167°F
    104 to 176°F
    2 to 4 min
    3 to 5 min
    1 to 3 min
    6 g
    3 g
    6 g
     Wu Long te
  • Gong Fu Cha
  • trukket i vanlig tekanne
  • 203°F
    203°F
    Brews
    of 20 sec
    to 1 min
    5 to 7 min
    Fill the
    teapot
    with tea
    6 g
     Svart te
  • Kina
  • India, vårte fraDarjeeling
  • India, øvrige teer fra Darjeeling
  • India - Assam
  • Sri Lanka og andre regioner
  • 176-203°F
    176-203°F
    176-203°F
    176-203°F
    176-203°F
    3 to 5 min
    2 to 4 min
    3 to 5 min
    3 to 5 min
    3 to 5 min
    6 g
    8 to 10 g
    8 to 10 g
    6 g
    6 g
     Mork te
    203°F
    4 to 5 min
    6 g
     Aromatisert te
  • Sort, aromatisert
  • Semi-fermenterte
  • Grønn aromatisert
  • Røkt te
  • Jasmine Te
  • 176-203°F
    203°F
    167°F
    176-203°F
    158-167°F
    4 to 5 min
    5 to 7 min
    3 to 4 min
    3 to 4 min
    3 to 4 min
    6 g
    6 g
    6 g
    6 g
    6 g
     Rooibos
    194°F
    5 min
    6 g

    Description of scents and aromas          top

    Copyright © 1999-2017 Le Palais des Thés, Frankrike - Legal notice - International website