En liten dose julestemning

Forbered din magiske julereise med Palais des Thés

Juleforberedelser? For tidlig? Au contraire! Vi vet alle at høsten fyker avgårde, og før vi vet ordet av det, er julehandelen allerede i gang! For ikke å glemme at det intense julestresset er også da i full sving. Sannelig er dette et velkjent fenomen, på godt og vondt, og den repeterer seg selv år etter år. Kanskje 2020 skal bli det året vi sparer oss selv for dette julestresset. Så hvorfor ikke ta deg litt tid nå til forberede julesesongen sammen med oss? Vi har alt fått inn årets julekalender, julete og søtsaker, slik at du allerede kan begynne i dag! Gjør deg selv en tjeneste og gi deg selv litt pusterom i november og desember. For da har du virkelig tid til å verdsette de glødende, den deilige maten og de varme sammenkomstene med dine kjære!

Les mer om KLIKK og HENT 

Årets julekalender er her!

Julestemninga er ikke helt fullkommen uten en julekalender; vi har alle godt av litt ekstra motivasjon når vi teller ned de 24 dagene fra 1.desember. Ikke bekymre deg, kjære teelsker, vi har det du trenger! Med intet unntak gir Palais des Thés deg årets julekalender, hvor du i hver luke får en spesiell og utsøkt te. Teutvalget er annerledes i år. Du får en god blanding av våre ikoniske teer samt tidligere limited edition juleteer – dette er så å si den perfekte julekalender for deg! 

Visste du at…

 

… du får en 100g-boks Chocomint Oolong på kjøpet dersom du handler 2 julekalender innen 4.oktober? Grip sjansen nå og kjøp to, slik at du får delt denne julereisen med en med-teelsker!

Chocomint Oolong er en limited edition te med raffinerte noter av mint og sjokolade, inspirert av britisk konfekt. Virkelig en fristelse du kan nyte både på dagen og på kvelden!

Oppdag årets Ltd. edition julete Thé des Trésors

Thé des Trésors heter ikke “skattens te” uten grunn! Denne gourmetblandingen består av skimrende uimotståligheter: karamellisert ananas, eple, kakao, fiken, kokosnøtt, roseblader og skivede mandler! En særdeles rund og søt te som definitivt kommer til å tilføre ekstra festligheter til årets julestemning!

... Og ikke glem våre søte julefristelser....

Smørkjeks med appelsin og sjokoladebiter

En av våre julebestselgere er tilbake, nemlig Palais des Thés’ smørkjeks med appelsinsmak og sjokoladebiter! Denne søtbaksten, inspirert av den skotske tradisjonen, er en sann glede som bare smelter på tunga. Du kan ikke feire jula denne!

Små hasselnøtt Calissons

Calissons er en tradisjonell fransk konfekt opprinnelig fra Province-regionen, laget av hasselnøtter samt karamelliserte meloner og sitrus. En marsipan-aktig konfekt, men mer fruktig i smak.

Tynne smørkjeks med sjokolade & Crunchy nøttemarengs med bringebær

Disse 2 fristelser er oppfunnet og laget av Maison Drans som er en familiedrevet kjeksfabrikk som ble grunnlagt i 1916. Disse søtsakene er håndlaget med AOP Charentes-Poitou rent smør som gir nye smaker til varesortimentet vårt! 

  • Disse smørkjeksene er spesielt for dere sjokoladeelskere der ute! Tynn og sprø tekstur, med en rund og dyp sjokoladesmak. Kjempevanskelig å stoppe å spise etter én bit!
  • Knasende marengs av hasselnøtt og mandler, med nyansert innslag av bringebær.  En luftig og fruktig fristelse som passer svært godt til en stor kopp med varm te! 

Vi gleder oss sånn til jul!

Vi kommer til å få inn massevis av juleprodukter fremover, så det er bare å glede seg til! Når vi nærmer høytiden kommer vi også til å gi deg nyttige tips samt inspirasjon til julegaver. Det er bare å fortsette å følge med på vår nettside eller instagram, slik at du får med deg våre julenyheter! 

 

*Alle våre blogginnlegg er skrevet av Mimi Lu @mlululu2411, vår flinke ansatte i vår butikk på Sandvika Storsenter.