En tegave helt uten like - Nye og sjeldne Grand Cru’er

Veldig mange er allerede godt i gang med julegavehandelen, og du er nok ikke et unntak – men sliter du med å finne en gave til en som er usedvanlig glad i te? Lurer du på hvilke teer personen ikke har drukket før, eller hvilke varianter som er sjeldne og sesongbasert? Vi på Palais des Thés har svaret! Vi foreslår nemlig de nye og kommende Grand Cru-teene våre! Denne uken har vi fått inn et nytt parti utsøkte og sjeldne teer, nylig plukket ut av vår grunnlegger François-Xavier Delmas. Så kanskje du skal unne teelskeren i ditt liv en av disse skattene? 

Økologisk Singbulli DJ 93 F.T.G.F.O.P.1, sort te

Har du en teelsker som er spesielt glad i sort Darjeeling? Da er Økologisk Singbulli DJ 93 F.T.G.F.O.P.1 den perfekte gaven! Denne teen kommer fra den nydelige tehagen Singbulli, som byr på et ideelt klima for tedyrking: maks 30 °C  om sommeren og minst 2 °C om vinteren. Singbulli DJ 93 F.T.G.F.O.P.1 er produsert fra den velkjente AV2-kultivaren. Den gir teen en søt og pulveraktig karakter med florale og fruktige noter, støttet oppunder av dens intense preg av honning. (Les: Three cultivars from Darjeeling

Yin Zhen Celeste, hvit te

Vi er enige med François-Xavier Delmas: Yin Zhen Celeste er en absolutt “must”. By teelskeren på en eksepsjonell opplevelse med denne svært sjeldne og ettertraktede teen fra Fujian-regionen. En Silver Needles av ypperste kvalitet, bestående av håndplukkede skudd fra Zhenghe Da Bai-kultivaren. Yin Zhen Celeste er simpelthen delikat. Dens oljete og myke tekstur avslører teens noter av vanilje og ferske mandler, med en vegetal smak som varer lenge i munnen. 

NEW-SEASON CHINESE TEAS: AN INCOMPARABLE VARIETY

Yunnan Mao Feng Premium, grønn te

En te-entusiast som utelukkende elsker grønn te? Null problem! Vi anbefaler Yunnan Mao Feng Premium fra den anerkjente Yunnan-provinsen i Kina. Denne teen er dyrket 1380 meter over havet, og er produsert av den sjeldne Shishengmiao-kultivaren. En grønn te med friske og florale noter, og en søt undertone. Enhver tilhenger av grønn te kommer til å elske denne!

Disse teene utgjør en spesiell og ikke minst smakfull gave! De vil være tilgjengelig i butikkene våre fra og med torsdag 19.november, men du kan også forhåndsbestille dem i nettbutikken vår! Fortsatt usikker på hva du bør gi?

Gjerne send oss spørsmål i chatboksen vår eller generelt på sosiale medier! Du kan også besøke oss på Grensen, i Bogstadveien eller på Sandvika Storsenter – men ikke glem munnbind og hold 2-meters avstand!

 

*Alle våre blogginnlegg er skrevet av Mimi Lu @mlululu2411, vår flinke ansatte i vår butikk på Sandvika Storsenter.

 **Les også DISCOVERING TEA, A tea traveller's blog