Feir Jordens dag med Palais des Thés’ økologiske teer

Feir Jordens dag med Palais des Thés’ økologiske teer

Jordens dag (også kjent som Earth Day) finner sted denne torsdagen, altså 22.april. Denne markeringen er en hyllest til jordkloden vår, og er en viktig dag hvor vi kaster lys over de store miljøproblemene vi står overfor. Det er en påminnelse om at vi alle har et ansvar, og at vi alle kan bidra til å redde verden, om det så er lite eller stort. 

SafeTea, our safety system av FX Delams

I Palais des Thés har vi ansvaret for å fremme miljøansvarlig drift samt økologisk teproduksjon blant våre teprodusenter og -leverandører. Disse er to omfattende oppgaver som vi har forpliktet oss til helt siden 2008. Samtidig som vi fortsetter å tilby dere utsøkt te av god kvalitet, er det viktig for oss at det ikke går på bekostning av miljøet, det biologiske mangfoldet og menneskene som jobber i teindustrien. Derfor er vi i Palais des Thés heldige som får muligheten til å samarbeide tett med dyktige og miljøbevisste teprodusenter fra både små og mellomstore tehager. På den måten kan vi sammen finne løsninger til å drive økologisk teproduksjon, slik at teen kan bli økologisk sertifisert av ECOcert – et velkjent uavhengig europeisk sertifiseringsorgan. Likevel har vi en del arbeid som gjenstår, ettersom vi jobber mot å få alle våre teer økologisk sertifiserte. Det er en lang og komplisert prosess, men vi vet at det er verdt det! Om du vil vite mer kan du lese vårt tidligere innlegg:  Tebønder, økologisk te & SafeTea™

All about organic av FX Delmas

I dag kan vi tilby dere en rekke økologisk sertifiserte teer, hvilket betyr at dere kan nyte disse naturskattene med god samvittighet!

Ta en titt på vårt utvalg her: Økologisk te.

Nyhet! Økologisk Detox Balinese – en nydelig koffeinfri urtete som er rik på antioksidanter! 

En ting til – du som kunde og ikke minst dedikert teelsker kan også bidra! Neste gang du skal handle te hos oss, ta med deg favorittboksen til en av butikkene våre og la oss fylle den med god te. Slik bidrar du til å minske bruken av emballasje. Hvis du har glemt boksen, går det helt fint – vi har en til løsning. Vi kan pakke teen i vår nye papiremballasje som kan resirkuleres som papiravfall. Papiremballasjen holder godt på teen i 48 timer, noe som gir deg nok tid til å komme hjem og fylle favorittboksen med te. Les mer om Tenk Påfyll!

Trenger du en favorittboks?

Sjekk ut våre lekre oppbevaringsbokser her: Tebokser og les mer om Holdbarhet og oppbevaringstips)

Jordens dag er fin og ikke minst en viktig begivenhet som minner oss på at vi alle kan bidra med med vårt. Vi i Palais des Thés bidrar så godt vi kan med å gi deg utsøkt te som er bra for både deg og naturen! Så hvilken økologisk te skal du feire med i anledning av jordens dag? 

 

 

*Alle våre blogginnlegg er skrevet av Mimi Lu @mlululu2411, vår flinke ansatte i vår butikk på Sandvika Storsenter.

 **Les også DISCOVERING TEA, A tea traveller's blog

Tilbake til blogg
1 av 3