Gjør deg klar til påsken!

Påsken er rett rundt hjørnet. For mange betyr det solfylte skiturer oppe på fjellet, generøse mengder marsipan og sjokolade, helstekte lammelår, søte appelsiner fra Spania, og store påskeegg fylt med fristelser som gleder både store og små. Vi er like spente på påsken som deg, og det er derfor vi gjør forberedelsene allerede nå. Hva med deg? Har du påsketeen (eller-teene) på plass? Er du fortsatt på jakt etter den perfekte påskegaven til mamma, pappa, søsken eller kjæresten? Trenger du ideer for å skru opp ekstra på kosen? Slapp av og senk ned skuldrene – vi i Palais des Thés har heldigvis noen ideer og forslag i ermene. Les videre, kjære teelsker – kanskje du finner inspirasjon til påskeforberedelsene. 

Påsketeen – sesongens høydepunkt

Påsken er ikke komplett uten rykende varm te, om den så er i termosen på tur eller i favorittkoppen mens du sitter i solveggen og nyter en spennende krimbok. Uansett hvilken påskeanledning er det viktig med en god påskete som ledsager!

Prøv Palais des Thés Limited Edition sjokoladeteer

Våre gourmet påsketeer er tilbake! Vi garanterer at disse utsøkte teblandingene kan tilfredsstille behovet til enhver te- og sjokoladeelsker. 

Med inspirasjon fra den tradisjonelle påskesjokoladen, gir vi deg en utsøkte sort te med kakaobønner fra den Dominikanske Republikk, kjent for deres eksepsjonelle kvalitet. En intens nyskapning som byr på kraftige noter av mørk sjokolade og subtil hint av lakris. 

En herlig koffeinfri blanding av rooibos, melkesjokolade og speculoos (belgisk-nederlandsk smørkjeks med krydder). Perfekt for både barn og voksne!

Akkurat slik som navnet hinter til, tilbyr vi deg en fyldig oolong med smak av kakao og mynte – en “after eight” i te-form! 

Tesmaking av årets påsketeer med Synne Ep. 3 på IGTv

Påskete med forfriskende og fruktige noter

Lyst på noe mer enn bare sjokolade? Vi anbefaler også te med forfriskende sitrus og søte frukter. 

  • Zest d’Orange En lett og delikat sort te med årets påskefrukt: søt appelsin.
  • Goût Russe 7 Agrumes En russisk inspirert blanding av sort te og syv forskjellige sitrusfrukter: sitron, lime, søt og sur appelsin, grapefrukt, bergamot og klementin. 
  • Thé Guimet En grønn te med kirsebær og sitrusfrukter. 

Gi en påskegave til en teelsker du er glad i!

Gavesettet inkluderer en nydelig tekopp, washiboks og 100 g løsvekt te. Serien er inspirert av 4 av våre ikoniske smaksatte blandinger: Thé du Hammam, Fleur de Geisha, og Vive le Thé. Fargerike og forfriskende design, perfekt til den som virkelig ser frem til våren. 

 

 

Denne kolleksjonen gjenspeiler teens fargerike verden, og nå finnes det et utvalg av populære teblandinger i fargerike tebokser. Perfekt som påskegave! 

Inspirasjon til å piffe opp påsken

Selv om påskefeiringen i år blir mindre enn det vi er vant til, betyr det ikke at kosen og hyggen blir mindre. Lurer du på hvordan du kan gjøre det beste ut av situasjonen, og likevel løfte påskekosen til nye høyder? Vel, kjære teelsker, her kommer noen forslag: 

Vi gleder oss like mye som deg!

Vi håper at forslagene våre gav deg noen ideer til påskefeiringen, slik at du og dine kjære får hygget dere til tross for omstendighetene. Dersom du trenger flere ideer til påskekosen eller generelt har te-relaterte spørsmål, er det bare å kontakte oss på sosiale medier – vi hjelper deg med glede! Du kan også besøke våre butikker på Grensen, Bogstadveien og Sandvika Storsenter, og slå ann en liten prat med våre hyggelig ansatte. 

 

Te med Synne på IG TV

 

 

*Alle våre blogginnlegg er skrevet av Mimi Lu @mlululu2411, vår flinke ansatte i vår butikk på Sandvika Storsenter.

 **Les også DISCOVERING TEA, A tea traveller's blog