Hemmeligheten bak vår mest ettertraktede Earl Grey te

Earl grey er en av verdens mest kjente te-blandinger, og passer perfekt til frokost eller Afternoon tea. Teen er god både med og uten melk, og finnes i mange varianter, men Blue of London utmerker seg med sine florale noter og unike runde tekstur, og har blitt en favoritt blant mange både i Norge og utlandet. 

 

 

Hemmeligheten bak Blue of London

 

 

Mathias Minet har vært mannen bak alle signaturblandingene til Palais Des Thés siden 1998. Det er hans ''nese'', kunnskap, kreativitet, lidenskap og nysgjerrighet som har skapt alle de kjente og kjære blandingene våre, som for eksempel Blue of London.

Noen ganger finner man opp en magisk oppskrift etter 3 forsøk, men det tok hele 9 måneder og 15 runder før Minet og hans team kom frem til Blue of London som vi kjenner den i dag. Den første runden involverte hele 15 forskjellige sorte teer av god kvalitet, og fem bergamott eteriske oljer, hvilket resulterte i 37 blandinger. 
I følge Mathias Minet er en blanding alltid mer enn summen av dets deler, og hver signaturblanding er et resultat av en kompleks og unik alkymi.