Ikke én, men to adventskalendere i år!

Allerede nå i begynnelsen av oktober hører vi mye snakk om jul og adventskalendere. For en del av dere føles det kanskje litt for tidlig å bryne seg på juleforberedelser, men tro det eller ei, de to neste månedene kommer til å fyke avgårde, og før man vet ordet av det står man midt i julerushet. Da er det ikke så rart at vi i Palais des Thés allerede er godt i gang med juleforberedelsene. Og selv om vi vet at det blir en hektisk periode, gleder vi oss enormt! 

Om ikke så lenge, det vil si onsdag 6.oktober skal alle våre butikker lansere årets julete og -kalendere – so save the date!

Ikke én, men to adventskalendere

24 dager med ren teglede 

Denne klassiske adventskalenderen byr på et utvalg av 24 forskjellige teer og infusjoner i håndsydde muslin-poser som kan puttes rett i koppen! Teutvalget er annerledes i år enn tidligere, men man får fortsatt en god blanding av kjente og ukjente teer, i tillegg til tidligere juleteer. Ikke minst gjemmer det seg en pose Le Thé Enchanté bak en av lukene. 

Denne adventskalenderen er perfekt for deg som vil bli bedre kjent med sortimentet vårt, og som samtidig ønsker å komme inn i en ekstra god julestemning. Også er dette en strålende gave til en som er glad i te, om det så er en tidlig julegave eller en hyggelig hverdagsgave. 

En fortryllende tereise 

I søken etter god te” er en unik adventskalender som tar med deg på en tereise fra Kina til det afrikanske kontinent, via Japan, Korea og India. Her får du 24 premium single-origin teer fra noen av verdens fineste tehager, hvorav seks av dem er sjeldne og eksklusive Grand Cru-teer. Alle teene kommer i løsvekt, og hver av dem er dosert for å gi deg en generøs kopp med utsøkt te. 

 

Denne adventskalenderen er ideelt for teelskere som vil nyte det beste av rene teer, og som ønsker å bli kjent med Grand Cru. Kalenderen er produsert i svært begrenset antall, så ikke vent altfor lenge med å skaffe deg en fortryllende tereise. 

Vi kommer til å få massevis av andre spennende juleprodukter fremover – så her er det bare å glede seg! Når høytiden nærmer seg kommer vi også til å gi deg nyttige tips og inspirasjon til julegaver, slik at du kan spre teglede til dine kjære! Meld deg gjerne på vår nyhetsbrev for å få info om nye produkter, og eventuelt følg oss på instagram.