Vi ferier med fantastisk te!

Eplekake med Chai Imperial

Ingredienser

  • 4 store epler
  • 25 cl fløte
  • 7 muslin teposer or 3 ss (15g) Chaï Impérial
  • 3 egg
  • 100 g brun sukker 
  • 100 g mel
  • 5 kjeks (digestive)

Slik gjør du

  • Forvarm stekeovnen til 180 ° C
  • Legg fløte og te i en kjele
  • Kokk opp, ta deretter av varmen og la teen trekke i 4 minutter. Husk å fjerne teen etter 4 minutter.
  • I en stor bolle, bland godt sammen eggene og sukkeret
  • Legg til den smaksatte kremen og melet i bollen. Rør blandingen til den er jevn i konsistens.
  • Smør en ildfast form og hell i røren
  • Skrell og kutte eplene i terninger. Stikk epleterninger ned i røren i et fint mønster.
  • Knus kjeksene og bland med brun sukker. Dryss kjeks-sukker blandingen over røren
  • Stek i 40 minutter