Overrask din kjære med frokost på senga!

Februar har begynt, og både morsdagen og valentinsdagen står for døren. Snart er tiden inne for å skjemme bort de vi bryr oss om, og da er det alltid stas å servere din mor eller partner frokost på senga. Vi har derfor samlet våre heteste frokosttips under, slik at du kan la deg inspirere og glede dine nære og kjære. 

Bildet er tatt av @cha_ldt

Ingen frokost uten deilig te

Om det så blir lekre pannekaker toppet med krem og friske bær, eller sprø toast med asparges og rennende Eggs Benedict, mener vi at frokosten likevel ikke er komplett uten en kopp rykende varm te. Under finner du våre anbefalinger til frokosttéer som passer til søte og velsmakende retter.

Te til søte fristelser

Te til velsmakende frokostretter

Overrask en matcha-elsker!

Matcha er det irrgrønne te-pulveret som har i de siste årene tatt verden med storm. Det er på mange måter en allsidig te. Ikke bare egner den seg til tedrikking, men også som smakstilsetning i mat og desserter. Dersom du har en matcha-elsker du vil tilfredsstille, da bør du mekke sammen deilige Matcha-pannekaker med frisk bringebærpuré. Server gjerne retten sammen med en stor kopp matcha latte!

Se oppskriften til Matcha pannekaker m/ bringebær pureé 

Nyhet! Oppdag PDTs spesialsyltetøy

Syltetøy hører også hjemme på frokostbordet; det er det perfekte tilbehøret til pannekaker, vafler, toast og mye mer. I samarbeid med de franske håndverkerne fra La Chambre aux Confitures kjent for sine håndlagde syltetøy, gir Palais des Thés deg to originale syltetøyoppskrifter laget med våre mest populære téer. 

Syltetøy laget med Hammam te (Hammam Cherry Jam) er den første kreasjonen som ble en stor hit mot slutten av 2021. Denne oppskriften kombinerer de florale og fruktige notene til Thé du Hammam med de søte og syrlige smakene av kirsebær. Perfekt til franske oster som Brie, Camembert og Roquefort. 

 

Hvit fersken syltetøy laget med Yunnan te (Grand Yunnan White Peach Jam) er en “sommerdelikatesse”, laget av saftig og fruktig hvit fersken med tilsatt smak av Grand Yunnan Imperial. Sort Yunnan-te er kjent som “téens mocca”, og i dette tilfelle komplementerer den syltetøyet med sine runde smaker av treverk og honning. Anbefales med yoghurt naturell toppet med litt müsli. 

 

Hvilken av disse kunne du tenkt deg å servere til frokost? 

For deg som ønsker å gi en liten ekstra tegave, sjekk ut våre tips til morsdags- samt valentinsdagsgaver her. 

Vi håper at disse tipsene kommer til god nytte – og med det ønsker vi i Palais des Thés deg en riktig så fin morsdag og valentinsdag!