Palais des Thés’ Limited Edition sommerteer er tilbake!

Sommeren står allerede på døren: glødende sol som varmer våre kinn, samt lysere dager og lange kvelder. Hos Palais des Thés gjør vi oss klare til denne lyse og varme årstiden – og vet du hva det betyr? Det stemmer: våre friske og sommerinspirerte teblandinger er tilbake! Disse blandingene er perfekte for å lage nydelige isteer eller kalde sommerdrinker. Hva er bedre enn å sitte ute i solværet med en forfriskende og tørsteslukkende drikke? 

Les også: “Hjemmelaget iste

Årets sommernyhet: Økologisk Juicy Sunrise

Ingenting skriker mer sommer enn Økologisk Juicy Sunrise: en oppkvikkende og frisk blanding som består av mate, appelsinskall og epler – perfekt for solrike dager. Sammen med resten av vår “sommerte-kolleksjon”, lanseres Økologisk Juicy Sunrise i butikkene våre torsdag 4.juni. Denne nyheten vil du overhode ikke gå glipp av. 

Vår fargerike “sommerte”-kolleksjon

Økologisk Summer Fizz

Fjorårets nyhet Økologisk Summer Fizz ble en storslager og er tilbake igjen denne sommeren. Denne økologiske blandingen er inspirert av cocktailer og miksologi, som er kunsten av å oppfinne, tilberede og servere blandede drinker. Dette gjenspeiles tydelig i Summer Fizz som inneholder grønn te, lime, ingefær, kanel og kardemomme. 

Se også: Sensommer drinker med Økologisk Summer Fizz

Sorbet Gourmand

Sorbet Gourmand er en klassisk sommerte som byr på søte noter fra ulike tropiske frukter. Denne blandingen er laget av grønn te med smak av mango, ananas og vannmelon – perfekt til å serveres kaldt!

Exotic Party

Exotic Party er en av våre mest populære og fargerike sommerblandinger. Den består av kinesisk hvit te, søt banan, søt ananas, carob, hvit hibiscus samt andre blomster. 

Er du klar for sommeren? 

Disse sommerteene lanseres i butikkene våre torsdag 4.juni, og da håper vi at du er klar til å lage massevis av herlige isteer og nydelige sommerdrinker. Følg med på vår instagram- eller facebook-side for inspirasjon og oppskrifter på en rekke cocktails og mocktails. 

 

*Alle våre blogginnlegg er skrevet av Mimi Lu @mlululu2411, vår flinke ansatte i vår butikk på Sandvika Storsenter.