Nyheter

  • Pre-Qingming 2020 - En sjelden begivenhet

    Skjønnheten av det uvarige

    Det å være en te-entusiast er å begi seg ut på en verden som omfavner det uvarige. Teplanten går gjennom en rekke sesonger i løpet av et år, hvorav hver sesong byr på diverse værforhold. Det setter preg på teens utseende, aroma og smak. Ulike sesonger gir dermed ulike teer. Det kan innebære at du må vente nesten et helt år for å kunne nyte månedens raffinerte te igjen. Jeg vet, det kan være frustrerende. Vi på Palais des Thés opplever det stadig vekk, særlig når det kommer til vårteer. 

    Likevel er det absolutt verdt ventingen. Det å gjenoppleve vårteens utsøkthet og kompleksitet er verdt det. For teen hadde ikke klart å gi deg den fornemmelsen hvis den ikke fikk tid til å samle opp alle de gode næringene og aromaene under vinteren. Det stemmer, kjære te-entusiast - vi fortsetter med vår homage til vårte-sesongen. I dette innlegget skal vi fokusere på “aristokratenes te”, nemlig pre-Qingming fra Kina. 

    Sjekk ut vår første innlegg om vårteer dersom du lurer på hva som gjør disse teene så spesielle: Ny runde av årets sjeldne vårteer