Feir 17.mai med god te!

Feir 17.mai med god te!

17.mai er rett rundt hjørnet, og flesteparten er midt i forberedelsene til denne viktige dagen. For mange handler 17.mai om å samle familie og venner rundt bordet over sjampanjefrokosten eller brunsjen, før man går ut i tog og koser seg med masse is og pølser.  

Feir høytiden med god te

Te til kaker

17.mai er ikke fullkommen uten et bord som bugner av mat og dessert, hvilket er en perfekt anledning til å ha te som matens akkompagnement! Lurer du på hvordan du best kan kombinere te med f.eks. desserter?

Oppdag våre forslag til paringer av te og søte fristelser her

Se også en episode av Te & kake med Synne på IGtv der hun parrer forskjellige téer fra Palais des Thés og søte fristelser fra Mendels her

Iste & Kaldbrygget te

Det er meldt sol og 20C på nasjonaldagen! Dette er en perfekt anledning til å servere din favoritt iste i en stor karaffel, fylt med masse isbiter, mynte og fersk frukt. Våre iste-blandinger er smakfulle, sukkerfrie og laget av naturlige ingredienser, så både store og små kan nyte disse istéene. Vanskelig å lage er de heller ikke. Iste-blandingene er så enkle å tilberede - særlig med en infuser - at selv barna kan gjøre dette for deg!

Har du forresten prøvd vår ny iste-blanding Icy Peach?

Kaldbrygget Grand Cru & rene teer

På 17.mai er det også vanlig å poppe en flaske med sjampanje eller musserende vin. Men å servere en aromatisk te kaldbrygget, som en våre Third Flush fra Nepal eller årets aller første First Flush Darjeeling fra Rohini kan være et likegodt alternativ, spesielt for de som ikke drikker alkohol. 

Årets første Darjeeling Rohini Ex 4 Early Spring F.T.G.F.O.P.1 er svært forfriskende. Den fremstår som vegetal og floral, og byr på en virvelvind av vårlige smaker. 

Se vårt utvalg av Grand Cru & Rene teer fra hele verden som kan kaldbrygges her og les mer om hvordan å kaldbrygge te her

Frist dine gjester med forfriskende te-drinker

Interessen for "Mixologi" eller kunsten av å lage cocktails og mocktails øker. Spesielt for de som velger å lage alkoholfrie drinker, er te og infusjoner mer og mer etterspurt som ingredienser pga. deres aromatiske kompleksiteter og tanninstrukturer.

Oppdag noen av våre cocktails & mocktail oppskrifter som kan lett tilberedes med våre teer Juicy Sunrise BIO og Summer Fizz BIO

 

Tilbake til blogg