Hipp, hipp hurra!

Hipp, hipp hurra!

17.mai er rett rundt hjørnet, og for mange betyr det å samle familie og venner rundt bordet over sjampanjefrokosten, før man går ut i tog og koser seg med is og pølser. Kanskje har du andre 17.mai-traddisjoner som er like stas. Vi i Palais des Thés liker i alle fall å feire festdagen med god te!

Feir dagen med en god te!

17.mai er ikke komplett uten et bord som bugner av mat og desserter. Med et slikt mangfoldig festmåltid, må man jo ha deilig te til alle godsakene. Lurer du på hvordan du kan best kombinere te med f.eks. desserter? Les mer om hvordan du kan sette te og søte fristelser sammen her

Snart serveres téer fra Palais des Thés på Afternoon Tea hos 2Søstre på Sommerro Hotel

Frist dine gjester med deilige tedrinker

Interessen for hjemmelagde drinker øker, og blant både alkoholholdige og -frie varianter, har te blitt en mer og mer etterspurt ingrediens på grunn av dens aromatiske smak. På listen til høyre finner du oppskrifter på deilige cocktails og mocktails utviklet av Palais des Thés. Hvorfor ikke servere gjestene dine med noen herlige sommerdrinker? 

Gled både store og små med nytrukket iste!

Nå som vi beveger oss mot varmere tider, er anledningen perfekt for å mekke sammen forfriskende og kald iste – ideelt med masse isbiter, mynteblader og fruktbiter. Server hjemmelaget iste med våre smaksatte blandinger – vi lover deg at det vil glede både store og små. Vanskelig å lage er de heller ikke. Blandingene er lette å tilberede, særlig med våre infusere. Hvordan du brygger deilig iste, finner du her

Gratulerer med dagen på forskudd!

Uavhengig av hvordan du feirer 17.mai, håper vi at du får en kjempefin festdag med masse god mat, drikke, og et supert selskap! Vi krysser også fingrene for at værgudene er med oss på selveste nasjonaldagen. Med det ønsker vi i Palais des Thés deg en riktig god 17.mai! 

*Alle våre blogginnlegg er skrevet og laget av Mimi Lu @mlululu2411, vår flinke ansatte i vår butikk på Sandvika Storsenter

*Bannerbildet er hentet fra Unsplash. Bildet er tatt av Peter Hansen. 

Tilbake til blogg
1 av 3