Sensommer-drinker med  Økologisk Summer Fizz

Sensommer-drinker med Økologisk Summer Fizz

Sommeren er ikke ennå helt over – vi har heldigvis noen uker igjen av august til å nyte de varme og solfylte dagene før vi lener oss over mot høsten. Som en salute til denne sensommeren gir vi deg oppskrifter på Økologisk Summer Fizz cocktails og mocktails, som du kan mekke sammen til dine venner og familie. 

Økologisk Summer Fizz er en av Palais des Thés’ Limited Edition sommerte, inspirert av cocktails og mixology. Hva er mixology spør du? Mixology er kunsten av å oppfinne, tilberede og servere blandede drinker og cocktailer. Dette gjenspeiles tydelig i denne forfriskende blandingen, bestående av grønn te, lime, ingefær, kanel og kardemomme. Lyst til å teste ut denne teen i dine drinker? Vi har ennå igjen Økologisk Summer Fizz i alle våre butikker! Så hvorfor ikke sikre med deg en pose nå, slik at du får også laget følgende sommerinspirerte drinker! 

Våre Te-sommelier har laget disse deilige sommerdrinker i år:

  • Summer in Cuba
  • Bitter Fizz
  • Summer Fizz Mojito
  • Lovely Kick

Fristet til å teste ut disse herlige sommerdrinkene? 

Sjekk ut Sensommer drinker med Økologisk Summer Fizz for å se oppskrifter på Økologisk Summer Fizz cocktails samt mocktails.

Som sagt har vi ennå igjen Økologisk Summer Fizz i alle våre butikker, hvilket betyr at du fortsatt har anledningen til å skaffe deg denne teen før sommeren er slutt. Det er jo en limited edition sommerte så å si!

Vekk din indre mixologist! 

Tilbake til blogg
1 av 3