Juleteer N25-serien og årets Ltd. edition Le Thé Féerique

Oppdag årets julekolleksjon

Tiden er endelig inne for å planlegge jul og julegaver – og for oss téelskere er dette en perfekt anledning til å spre ekstra teglede til de vi er glad i. For noen føles det kanskje litt for tidlig å bryne seg på juleforberedelser, men tro det eller ei, de neste ukene kommer til å fyke avgårde, og før man vet ordet av det står man midt i julerushet. For å spare deg for en hel del potensielt stress, har vi i Palais des Thés allerede lansert lekre juleprodukter som vil glede både store og små tedrikkere. Utforsk vår spennende julekolleksjon, for det er på tide å spre julemagi med Palais des Thés!

Årets Ltd. Edition juleté: Le Thé Féerique

Årets julemagi er pakket i en herlig blanding av grønn te, ristet ris og mandler – en balansert og sødmefull sammensetning som frembringer minner om høytidens gleder og julens magi. Le Thé Féerique er perfekt for å sette en spiss på feiringen. 

Le Thé Féerique m/ "fairy lights" i bakgrunnen
Kom i julestemning med Le Thé Féerique

Vi fortsetter med to adventskalendere -UTSOLGT

24 dager med magisk teglede

Ikke gå glipp av vår klassiske julekalender som ble utsolgt på rekordtid i fjor. Her får du 24 forskjellige téer og infusjoner, pakket inn i håndsydde muslin-poser som kan trekkes rett i koppen. Utvalget er basert på det beste Palais des Thés har å tilby, og er selvfølgelig annerledes fra fjorårets utvalg. Sikre deg 24 smakfulle dager med te for deg selv, venner og familie!

Julekalender 2022

24 dager med gledelige overraskelser

En fortryllende tereise

"Chercheur de Thé" er en unik samling som tar deg med på en spennende reise gjennom téens rike verden, hvor enhver téelsker kan oppleve det beste av te. I lukene skjuler det forskjellige premium og single-estate téer fra de mest prestisjefulle tehagene verden rundt. Téene kommer i løsvekt, og de er dosert nok til å gi deg en generøs kopp med utsøkt te. Perfekt til deg som ønsker å oppdage utsøkte Grand Cru og single-estate téer. 

Julekalender Premium

Et innblikk i Palais des Thés' ekspertise i finne sjeldne téer rundt om i hele verden. 

Gavesett for årets festiviteter

Festlig julegavesett

Et elegant tegavesett med et vidt sortiment av klassiske juletéer og Palais des Thés' mest populære smaksatte téer. 
Her sparer vi ikke på julekruttet!

Palais des Thés Julefavoritter

Årets utgave av Palais des Thés julefavoritter er et gavesett med de mest populære Limited Edition juletéene gjennom årene. Dette settet inneholder 6 teposer i 9 forskjellige smakfulle varianter. 

54 teposer med ren julemagi!

Japansk håndverk på sitt beste

Lekre washibokser

Nå som jula er rett rundt hjørnet, presenterer vi en ny kolleksjon med fargerike og festlige washibokser, prydet med lukrative gulldetaljer. Washiboksene er en hyllest til japansk håndverk, ettersom alle har blitt dekorert for hånd med tradisjonelt morbærpapir. De er utstyrt med et dobbelt lokk som gjør de godt egnet til å oppbevare te i løsvekt. 

Washibokser julekolleksjon

Fra venstre har vi "Glitrende bølger", "Gullflak","Gylne plomme", "Japansk Vinter" og "Ichimatsu" i vår julekolleksjon

Drømmende porselenssett: Sōkō og Tōji

Sōkō – "Første frosten"

Sōkō tar deg til den "første frost"-natten, hvor porselenssettets grå-blå design mimrer om vinterens elegante ankomst. Soukou-settet er et resultat av finslipet håndverksarbeid, inkludert trehåndtaket som er formet og festet på kannen for hånd. Tekannen og -koppen er tildekket med en reaktiv glasur som gir dem en flekkete finish etter avfyringen. 

*Merk: tekanne og kopp selges separat.

Soukou-settet med tekanne og kopp

Et lekkert porselenssett for å nyte det beste av te under vinterens vakre og kjølige nyanser.

Tōji – "Vintersolvervet"

Tōji er et nydelig porselenssett inspirert av det japanske "vintersolvervet". Tekannene og -koppen håndlaget i Japan, og hver og en av dem er i seg selv et unikt keramikkstykke. Ettersom temperaturen og plasseringen i ovnen, samt lufte i omgivelsene påvirker okeren og den blå emaljen, ender alle stykkene opp med ulik fargegradient.

*Merk: tekanne og kopp selges separat.

Touji-sett med kanne og kopp

Tōji-settet vil glede enhver elsker av te og japansk håndverk. 

Vi gleder oss sånn til jul!

Vi kommer til å få massevis av andre spennende produkter fremover mot jul, så her er det bare å glede seg. Når høytiden nærmer seg kommer vi også til å legge ut nyttige tips og inspirasjon til julekos, gaver og mye mer. Meld deg inn på vårt nyhetsprev og følg oss på instagram for ikke gå glipp av dette. 

 

Tilbake til blogg
1 av 3