Paris for him, Paris for her, sjokoladeboks og roser

Kjærlighetens dag er rett rundt hjørnet!

Alle hjerters dag, den store kjærlighetsdagen, valentinsdag, Valentine's Day – kjært barn har mange navn! Uansett hva du kaller 14.februar, er det ikke lenge til vi kan feire romantikken og selvfølgelig kjærligheten. Tradisjonelt har dette vært kjæresteparenes dag, men man kan også gi ekstra oppmerksomhet til venner, familie og barn på denne spesielle dagen – for kjærlighet finner du også i disse relasjonene. Her får du tips til hvordan du kan gjøre denne dagen mer stas, enten om du kun skal glede din partner, eller tilbringe litt ekstra tid med dine nærmeste. 

5 tips for å glede dine kjære

Overrask med deilig frokost

Gjør dagens første måltid ekstra koselig og minnerikt, om du så serverer det på senga, kjøkkenbordet eller i stua. Fyll frokostbrettet med godsaker som din kjære liker best, og ikke glem å servere det med deilig frokost-te, som Saint James O.P. eller Blue of London.

Frokost og te på senga

Te og velsmakende frokost på senga – hva mer kan man ønske seg?

Finn fram penn og papir

Vi kan ikke få uttrykt nok hvor mye vi setter pris på våre nære og kjære. Finn fram penn og papir, og skriv et brev der du forteller hvor mye de betyr for deg. Det å få bekreftelse i et personlig, klassisk kjærlighetsbrev, skrevet fra hjertet, er alltids spesielt!

Blekkpen, "Love" skrevet på papir (Bilde tatt av John Jennings. Hentet fra Unsplash)

Slipp deg løs og skriv ned dine innerste tanker. Brevet er kun ment for hverandres øyne. (Bilde tatt av John Jennings. Hentet fra Unsplash).

Kvalitetstid i skog og mark

Ta en tur ut i skogen. Gjerne med god nistemat og varm drikke som kan nytes i løpet av turen. Om dere har en helg sammen, hvorfor ikke ta en koselig hyttetur? 

Photo by Annie Spratt on Unsplash

Vi liker å ha med oss en termos med te når vi er på tur. Hva foretrekker dere? (Bilde tatt av: Annie Spratt. Hentet fra Unsplash)

En romantisk middag

Sett av tid til å gjøre middagen ekstra stas. Dra ut og spis på en hyggelig restaurant, bestill deres favoritt-take-away, eller lag god mat sammen hjemme. Det er også stas med litt ekstra koselig atmosfære; enten man fyrer i peisen, tenner stearinlys, eller bare dekker bordet pent. Kanskje dere har musikk eller en film dere deler felles minner rundt? 

Middag med sushi, gyoza og Sencha ariake

En elegant middag med sushi, gyoza og en kanne med Sencha Ariake

Finn barnet i deg

Med en hektisk hverdag og faste rutiner, er det viktig å slå ut håret når man kan. Spille brettspill, tegne og male, samt andre fritidssysler kan være både romantisk, gøy, og ikke minst avslappende. Muligens har dere hobbyer dere liker å gjøre sammen. Eller kanskje har dere lyst til å prøve noe helt nytt, som keramikk, hagestell, glassblåsing, osv. 

Ticket to Ride Brettspill

Ta frem brettspill og finn barnet i deg! (Bilde tatt av: Dave Photoz. Hentet fra: Unsplash)

Vi i Palais des Thés ønsker dere en fin valentinsdag!

Tilbake til blogg
1 av 3