About us

Våre teer

Le Palais des Thés tilbyr et stort utvalg av fantastiske teer. Siden firmaet ble etablert har vår visjon alltid vært den samme: å gjøre te lett tilgjengelig og samtidig gi deg muligheten til å oppdage teverdenens gastronomiske og kulturelle rikdom.

Vår teer Rene løsvekt teer direkte fra tehagene

Våre innkjøp gjøres direkte fra produsentene. Alle teene smakes og kontrolleres grundig av et utvalgt team som er eksperter på området.

Våre innkjøpsmetoder gjør det mulig for oss å kunne tilby te av ypperste kvalitet samtidig som vi kan påse at det tas miljøhensyn i forhold til dyrkingsmetoder, og at arbeidsforhold og prinsippene om rettferdig handel etterleves. Kina, India, Japan, Taiwan, Nepal og Sri Lanka er de største produsentlandene representert i vårt utvalg.

Smakstilsatte teer

Le Palais des Thés er også kjent for utsøkt te med særegne smakstilsetninger. Hver te har sin helt spesielle aroma. Å tilføre blomstersmak, frukt og fruktoljer er en krevende vitenskap som fordrer talent og kunnskap. Les Palais des Thes er viden kjent for sine spesialblandinger som The des Moines og The du Hammam.

Copyright © 1999-2018 Le Palais des Thés, Frankrike - Legal notice - International website