Miso + Yuzu agurksandwich av Thea Engvik (@theasmaker)

1 porsjon

Lett         15 min

Ingredienser

Et par skiver loff

1 ss miso, Keichan

2 ss Philadelphia Original

Agurk

Sesamfrø, smak av yuzu

agurksandwich

Slik gjør du det

  1. Start med å blande kremosten sammen med miso-pastaen.
  2. Skjær agurken i tynne skiver, gjerne med en ostehøvel eller mandolin.
  3. Smør et generøst lag med misokremost på den ene brødskiven, for så å legge på de tynne agurkskivene.
  4. Dryss over en god mengde sesamfrø med yuzusmak.
  5. Sett sammen smørbrødet. Skjær av skorpen på loffen, og del smørbrødet i mindre biter.

Denne agurksandwichen er en oppskrift av Thea Engvik (@theasmaker), en morsom vri på det klassiske fingersmørbrødet som serveres på afternoon tea. For denne sandwichen anbefaler vi Bancha Hojicha fra Japan. Det er en ristet grønn te med karamelliserte, umamismaker som passer svært godt til misokremosten. Dette må du bare prøve!

Miso-pastaen og sesamfrøene kan du få tak i hos Skarpe Kniver (@skarpekniver_com).

Tilbake til blogg
1 av 3