Nyheter hver måned!

Personvern

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller hvordan palaisdesthes.no samler inn og behandler personopplysninger.

Behandlingsansvarlig for personopplysningene vi behandler er palaisdesthes.no, ved daglig leder. I hennes fravær er det utelukkende eier og ansatte i selskapet som har tilgang til disse opplysningene.

Nedenfor finner du informasjon om hvordan dine personlige opplysninger samles, brukes og deles når du besøker eller kjøper fra www.palaisdesthes.no ("nettstedet"), samt dine rettigheter knyttet til behandlingen av disse.

Vi behandler opplysninger med grunnlag i ditt samtykke, iht. artikkel 6 nr. 1 punkt a). Formålet og grunnlaget med å behandle dine personopplysninger er for å oppfylle vår avtale med deg, jf. GDPR artikkel 6 nr. 1 punkt b). En del av informasjonen er vi også pålagt å oppbevare i forbindelse med regnskapsføring og eventuell garanti- og returhåndtering, artikkel 6 nr. 1 punkt c). Som beskrevet nedenfor bruker vi også noe av informasjonen til å forbedre våre tjenestener.

Når det brukes "vi", "våre" eller "oss" nedenfor, menes det palaisdesthes.no


PERSONOPPLYSNINGER

Når vi snakker om personopplysninger i disse personvernreglene snakker vi både om informasjon vi får automatisk ved at du besøker nettstedet og informasjon du velger å gi oss.


Informasjon du oppgir

Når du foretar et kjøp, eller forsøker å foreta et kjøp, gjennom nettstedet, samler vi inn opplysninger fra deg som er nødvendige for å kunne sende din bestilling og holde deg oppdatert, inkludert navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer. Denne informasjonen er vi også lovpålagt å oppbevare i forbindelse med regnskapsføring og eventuell garanti- og returhåndtering. Denne historikken slettes når formålet med behandlingen er opphørt.

Kredittkortnumre oppbevares ikke hos oss, men hos vår betalingspartner Klarna. Dette er for å sikre en trygg og effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.


Informasjon vi mottar

Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk informasjon om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adresse, tidssone. I tillegg, når du surfer på nettstedet, samler vi inn opplysninger om de enkelte nettsidene eller produktene du ser på, hvilke nettsteder eller søkeord du brukte for å komme til oss, og informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet. Dette er for å kunne spore relevante endringer, samt lære hva våre kunder er opptatt av og være i stand til å forbedre vårt produktutvalg og våre tilbud.


Vi oppbevarer opplysninger om din kjøpshistorikk så lenge regnskapsloven pålegger oss å oppbevare opplysningene.

Behandling av informasjon skjer i samsvar med kravene til gjeldende lovgivning og vi har gode rutiner og tiltak for å sikre personopplysningene. Eksempler er risikovurderinger, arkiveringsrutiner og tilgangskontroll.


DINE RETTIGHETER

Du har rett til å få innsyn i din personlige informasjon vi har om deg, og å be om at din personlige informasjon blir korrigert, oppdatert eller slettet. Det meste av dine personlige opplysninger er tilgjengelig på din brukerkonto på nettstedet. Der kan du selv gjøre endringer. Hvis du ønsker tilgang til annen informasjon enn dette, ønsker å få utlevert alle dine lagrede personopplysninger hos oss, eller du ønsker å slette brukerkontoen din, vennligst kontakt oss gjennom kontaktinformasjonen nederst. Vi sletter alle dine personopplysninger forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har.

Du kan når som helst trekke tilbake samtykke du har gitt oss.

Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen.



Anvendelse

Vi bruker cookies (infokapsler) for å gjøre våre nettsider bedre for brukerne. Cookies brukes hovedsaklig til å gjenkjenne tilbakevendende brukere for å f.eks. huske tidligere valg, og til å måle trafikk på nettstedet.

Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre våre nettsider bedre for brukerne og for å levere sosiale medie-funksjoner, samt analysere trafikken vår. Vi deler dessuten informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, med partnerne våre innen sosiale medier, annonsering og analysearbeid, som kan kombinere den med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn gjennom din bruk av tjenestene deres.

 

Hva er Cookies?

Cookies er små tekstfiler som kan brukes av nettsteder for å gjøre en brukers opplevelse mer effektiv.

Loven sier at vi kan lagre informasjonskapsler på enheten hvis de er strengt nødvendig for driften av dette området. For alle andre typer informasjonskapsler trenger vi din tillatelse.

Dette nettstedet bruker forskjellige typer cookies. Noen cookies er lagt inn av tredjeparts tjenester som vises på våre sider.

 

Nødvendig for god ytelse

Nødvendige cookies bidra til å gjøre en nettside brukbart ved at grunnleggende funksjoner som side navigasjon og tilgang til sikre områder av nettstedet. Nettstedet kan ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.


Preference cookies

Preferanse-cookies gjør et nettsted for å huske informasjon og endrer måten nettsiden oppfører seg eller ser ut, ting som ditt foretrukne språk eller den regionen du befinner deg i.

Du kan slette cookies og endre personlige innstillinger via din nettleser. Dette kan føre til at nettstedet ikke fungerer optimalt.

 

Statistikk

Statistikk-cookies hjelper eiere til å forstå hvordan besøkende kommuniserer med nettsteder ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.


Markedsføring

Markedsførings-cookies brukes til å spore besøkende på nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifull for utgivere og tredjeparts annonsører.


Uklassifisert

Uklassifiserte cookies er informasjonskapsler som vi er i ferd med å klassifisere, sammen med leverandørene av enkelte cookies.


DINE COOKIE-INNSTILLINGER FOR DETTE NETTSTEDET.

Dine innstillinger for bruk av cookies:

Du har tillatt bruk av cookies.


PALAIS DES THÉS COOKIE POLICY.

Palais des Thes bruker cookies

En cookie er en liten tekstfil som blir lagret på harddisken din fra et nettsted.

Vi bruker cookies til å gjøre nettstedet mer brukervennlige for deg.

Palais des Thés ønsker å ta hensyn til personvernet ditt, og nedenfor finner du nærmere informasjon om hvilke cookies vi bruker, hvordan du kan blokkere dem, og hvordan dette vil påvirke presentasjonen av nettstedet i nettleseren.

BLOKKERE/TILLATE COOKIES.

Du kan tillate eller blokkere cookies ved å endre innstillingene i nettleseren din. Du vil ikke kunne bruke alle de interaktive elementene på nettstedet dersom du blokkerer bruk av cookies.

De nyeste nettleserne lar deg administrere lagrede cookies ved hjelp av nettleserens innstillinger. Du finner mer informasjon om cookies og hvordan de lagres, administreres og slettes her: www.allaboutcookies.org.


BLOKKERE/TILLATE SPESIELLE COOKIES.

Palais des Thés arbeider med å gi deg muligheten til å administrere cookies på vårt nettsted, men denne funksjonen er fortsatt under utarbeidelse. Som en midlertidig løsning har vi nedenfor ført opp alle cookies som våre nettsteder lagrer, hvilken hensikt de har og opplysninger om hvordan de kan blokkeres hvis mulig.


Opplysningene om cookies på dette nettstedet er basert på retningslinjene for kategorier fra «International Chamber of Commerce»: cookies for grunnleggende funksjoner, cookies for forbedring av nettstedet, cookies for tilpassing av funksjoner og cookies for markedsføring.

Tabellene nedenfor forklarer hvilke cookies vi bruker og hvorfor. Informasjonen oppdateres regelmessig, men kontakt oss hvis du finner uoverensstemmelser.

VERKTØY FOR DELING MED ANDRE.

Palais des Thes nettsider inneholder innebygde «Del med andre»-knapper, slik at brukerne av nettstedet kan dele innhold med venner på sosiale medier, slik som Facebook og Twitter. Disse nettstedene kan legge igjen cookies mens du er innlogget på dem. Palais des Thés kontrollerer ikke innstillingene for cookies fra disse nettstedene. Se tredjepartsnettstedet for informasjon om hvordan de bruker cookies, og hvordan du administrerer dem.



KONTAKTINFORMASJON

Har du spørsmål om personopplysninger kan du kontakte oss på e-post: post@palaisdesthes.no


Ønsker du at vi skal rette eller sletter dine opplysninger, eller du ønsker å få utlevert dine personopplysninger lagret hos oss, så ta kontakt med oss på post@palaisdesthes.no


Postadresse: Bogstadveien 41 A, 0366 Oslo, TLF: 22 60 31 33

Dato 13.06.2019