Peachy Frozen Yoghurt

2 porsjoner |    Dessert

Lett        2 timer 30 min

Ingredienser

16 g Icy Peach

250 g gresk yoghurt

200 mL kremfløte

2 fersken

2 kvaster basilikum

peachy-yoghurt

Slik gjør du det

  1. Varm opp kremfløten i en kjele på middels sterk varme i 5 minutter.
  2. Tilsett deretter Icy Peach-téen og basilikumen.
  3. Sett blandingen i kjøleskapet i 30 minutter. Sil ut téen og basilikumen.
  4. Bland yoghurten med den smakstilsatte kremfløten.
  5. Skjær ferskenen i små biter og bland dem inn i røren.
  6. Hell blandingen i en lufttett beholder. Legg den i fryseren i 2 timer, men rør blandingen hvert 30.minutt.
  7. Server yoghurtisen enten i boller eller kjeks. Gjerne dryss isen med noen friske basilikumblader.

Tips: Du kan lage en annen variant der du erstatter basilikumen med 1 ts appelsinblomstvann.

Tilbake til blogg
1 av 3