Risengrynsgrøt med Imperial Chaï

6 porsjoner

Lett         45 min

Ingredienser

4-5 ss (20-25 g) Imperial Chaï

1 liter melk

200 g risengrynsgrøt

100 g brunt sukker

grot-chai

Slik gjør du det

  1. Ha Imperial chaï i et XL tefilter.
  2. Trekk téen i en gryte med varm melk. La det småkoke i 5 minutter så melken tar til seg tesmaken.
  3. Sil ut téen.
  4. Tilsett ris og brunt sukker i gryten sammen med melken.
  5. La risengrynsgrøten koke på svak varme i ca. 20-25 min, eller til grøten er passe tykk.
  6. Rør i grøten av og til mens den koker, slik at melken ikke brenner seg.
  7. Server i små skåler.

Tips: Denne risengrynsgrøten kan nytes både varm og kald. Topp grøten med tørket frukt og nøtter hvis ønskelig. Prøv gjerne med rosiner, tørkede tranebær og ristede mandler!

Tilbake til blogg
1 av 3