Risengrynsgrøt med Imperial Chaï
6 porsjoner
Lett 45 min
Ingredienser
4-5 ss (20-25 g) Imperial Chaï
1 liter melk
200 g risengrynsgrøt
100 g brunt sukker
Slik gjør du det
- Ha Imperial chaï i et XL tefilter.
- Trekk téen i en gryte med varm melk. La det småkoke i 5 minutter så melken tar til seg tesmaken.
- Sil ut téen.
- Tilsett ris og brunt sukker i gryten sammen med melken.
- La risengrynsgrøten koke på svak varme i ca. 20-25 min, eller til grøten er passe tykk.
- Rør i grøten av og til mens den koker, slik at melken ikke brenner seg.
- Server i små skåler.
Tips: Denne risengrynsgrøten kan nytes både varm og kald. Topp grøten med tørket frukt og nøtter hvis ønskelig. Prøv gjerne med rosiner, tørkede tranebær og ristede mandler!