Salgsbetingelser

Salgs- og bruksbetingelser for Palais des Thés


Generelle vilkår 
Salgsbetingelsene gjelder for salg av varer og tjenester på palaisdesthes.no til forbrukere.

 

Ved kjøp av produkter har du akseptert og godkjent gjeldende betingelser.

Når det brukes "vi", "våre" eller "oss" nedenfor, menes det palaisdesthes.no. Når det brukes "du", "deg" eller "dine" nedenfor, menes det kjøper (Den person som er oppgitt som kjøper i bestillingen).

Registrering 
For å handle hos palaisdesthes.no må du ha leveringsadresse i Norge. Vi lagrer opplysningene på en sikker måte og opplysningene vil ikke være tilgjengelige for uvedkommende.

Bindende kjøpsavtale kan kun inngås med personer over 15 år, eller med godkjenning fra foreldre.

Kommunikasjon 
Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev samtykker du til at vi (Behandlingsansvarlig) behandler personopplysninger om deg i form av e-postadresse/telefonnummer. Du kan når som helst trekke ditt samtykke tilbake. Dette kan gjøres via egen link i nyhetsbrevet du mottar, eller ved å ta kontakt med kundeservice. Du har rettigheter etter personvernforordningen - for eksempel rett til å kreve innsyn eller retting av mine personopplysninger. Det er mer informasjon om vår bruk av personopplysninger i personvernerklæring som du finner link til nederst på våre sider.

Adresseendring 
Du må selv endre adressen under "Mine adresser" på "Min side". Adressen du velger som standardadresse vil bli brukt som standard faktura- og leveringsadresse ved fremtidige kjøp, men vil ikke påvirke allerede eksisterende ordre. Vi sender alle pakker til leveringsadressen som er lagret på ordren når vi registrerer din innbetaling.

Betaling 
Vi må ha registrert innbetaling før vi behandler ordren. Vi tilbyr for øyeblikket to alternativer: Nets (bankkort/kredittkort), fakturabetaling gjennom Klarna.

Tilbud 
Alle tilbud gjelder så langt beholdningen rekker.

Frakt 
Hos palaisdesthes.no betaler du frakt fra 79 kr som sendes med Bring 

Leveransevilkår 

palaisdesthes.no har forsendelser til hele Norge med unntak av Svalbard og Jan Mayen. Leveringstiden varierer for det enkelte produkt, men ligger vanligvis mellom 3 og 7 virkedager etter registrert innbetaling. Vi tar forbehold om lengre leveringstid i perioder med mye trafikk hos oss eller vår transportpartner.

Bring sender hentemelding på e-post og du vil i tillegg få hentemelding på SMS dersom du har valgt dette i din profil. Alle forsendelser kan spores via link i din ordrebekreftelse sendt på mail når produktene er sendt fra oss. Du kan følge pakken din her:  

Som kunde plikter du å følge med på status på din forsendelse. www.palaisdesthes.no er ikke ansvarlig for utlevering av melding om ankommet pakke. Bring returner etter sitt system uavhentede pakker etter 14 dager.

Dersom du ber Bring om å returnere varen, samt at du på forhånd melder fra til oss om at du benytter deg av angreretten innen fristen, skal du bare betale for returkostnaden. 

Skadet sending 
Dersom du mottar en skadet sending, plikter du som kunde å forholde deg til våre rutiner som gjelder ved mottak av en skadd sending. Send oss beskjed på e-post til web@palaisdesthes.no. Da vil du få svar fra en av våre kundebehandlere som vil hjelpe deg videre. Varer som er skadet etter sending med Bring må rapporteres til oss med bilde på web@palaisdesthes.no 

Vareinformasjon 
Vi gjør hele tiden vårt beste for å gi deg korrekte produktopplysninger. Vi tar allikevel forbehold om feilaktig produktbeskrivelse (f.eks utpris, variant, størrelse) Vi tar også forbehold om at det av ulike årsaker kan bli tomt på lager.

Reklamasjon og angrerett 
Alle henvendelser som gjelder reklamasjon, skade på varer eller feil ved leveransen, skal rettes skriftlig til web@palaisdesthes.no. Du får da svar fra en av våre kundebehandlere snarest mulig.

Angrerett og angrefrist 
Du kan gå fra avtalen uten å oppgi noen grunn innen 14 dager etter at vi har oppfylt vår opplysningsplikt i henhold til angrerettloven, og varen og angrerettskjema er mottatt. 
Du må gi melding til oss dersom angreretten benyttes. Fristen anses overholdt dersom meldingen er sendt innen fristens utløp. Det stilles ikke formkrav til meldingen, men denne bør av bevismessige årsaker være skriftlig. Send e-post til web@palaisdesthes.no 

Hvis du benytter deg av angreretten innen fristen skal du ha tilbake det du har betalt for varen. Varen skal sendes tilbake til oss før oppgjør finner sted. Returkostnader må du dekke selv.

Angreretten forutsetter at varen kan leveres tilbake i vesentlig samme stand og mengde. Det vil si at du kan ikke angre kjøpet hvis du har brutt forseglingen på forpakning eller annen type vare som ikke kan selges videre uten ubrutt forpakning. (annen matvare, etc)

Te som er solgt som løsvekt i 50g, 100g eller 500g doypack poser kan ikke returneres da dette regnes som ferskvare.

Det er kun te som er ferdigpakket i metallboks eller i forseglet emballasje som kan returneres.  

Alt av te-utstyr kan returneres så lenge dette er ubrukt. Varen leveres tilbake i originale emballasjen / esken.

Angreretten gir oss rett til å belaste deg om produktet er påført en verdireduksjon som følge av bruk utover det som er nødvending for å fastslå varens art, egenskap og/eller funksjon. (jr. Ang Angreretten §25).

Reklamasjon 
Hvis det oppdages en feil eller mangel må du innen rimelig tid etter at du har oppdaget eller burde ha oppdaget den gi oss skriftlig melding om at du vil påberope deg mangelen (reklamasjon).

Dersom det foreligger en mangel ved produktet, og du har reklamert innen fristen, kan du gjøre følgende: Holde kjøpesummen tilbake, under visse forutsetninger velge mellom retting og levering, kreve heving av kjøp.

Har du ytterligere spørsmål om angrerett, angrefrist eller reklamasjoner kan du kontakte oss på web@palaisdesthes.no

Endring i vilkårene 
Vi forbeholder oss retten til å endre disse vilkår, herunder som følge av endringer i lovgivningen.

Tvister og lovvalg 
Tvister i anledning betingelsene og tilhørende bestemmelser, samt tvister som ellers angår handel på palaisdesthes.no følger norsk rett og hører inn under de ordinære tvisteløsningsorganer og domstoler, med Oslo tingrett som verneting ved eventuell behandling for tingrett.

Copyright 
Innhold på www.palaisdesthes.no er Palais Des Thés sin eiendom. Dette innhold er beskyttet etter opphavsrett, markedsførings- og varemerkelovgivning. Dette innebærer at varemerker, firmanavn, produktnavn, informasjon om produkter, herunder beskrivelse av produktene, bilder/grafikk, design og layout og annet innhold på sidene ikke kan lastes ned, kopieres eller benyttes på annen måte uten at dette er tillatt etter lovgivning eller etter samtykke fra Palais Des Thés.