Nyheter hver måned!

Tesmaking

 

 

TESMAKING HAR TATT SOMMERFERIE, MEN ER TILBAKE I SEPTEMBER.

Du kan bestille tid for minimum fire deltakere til mandager partalls uker fra uke 36 og tirsdager oddetallsuker fra uke 37. 

Vi inviterer til en digital smaksreise rundt i teens verden!

For å overholde dagens regler for smittevern arrangerer vi digitale te-kurs på Teams slik at vi kan samles for å lære, drikke, og nyte te sammen innenfor trygge rammer. Før kurset sender vi deg seks ulike teer i posten som vi i løpet av kurset sammenligner og blir kjent med i det vi utforsker både rene og smaksatte teer.

Å drikke te er en kulturell praksis som mange mennesker fra alle verdens hjørner deltar i. Te drikkes til forskjellige tider på døgnet, og sammen skal vi smake oss gjennom varianter som kan passe til frokost, lunsj eller til kvelds. 

Kurset er en ypperlig måte å samle kollegaer, venner, eller familie som man ikke har sett på en stund. Å dele en god kulturopplevelse basert på noen av verdens eldste kulturtradisjoner kan by på mye glede og samhold i en tid der det å kunne drikke te sammen med andre oppleves som ekstra viktig og dyrebart. Dette er en flott gave til en du er glad i og til deg selv, og denne rundreisen koster kun 400 kr pr deltager - Så meld deg på!

Send oss en epost til web@palaisdesthes.no for påmelding. Du kan bestille te-kurs for din gruppe, eller bli med på en allerede fastsatt dato og bli kjent med andre te-drikkere.

Deretter får du teene i posten, og alt du trenger å gjøre er å finne frem seks kopper, en vannkoker og litt vann. Så reiser vi avsted for å lære om teens mange hjemland og oppleve lokale te-tradisjoner fra godstolen!


Kurset avholdes på Teams mandager kl.18 i partallsuker og tirsdager kl.18 i oddetalls-uker (bortsett fra røde dager), så samle gjengen og bli med på en rundreise. 

Første digitalt te-kurs  etter sommerferien arrangeres/ holdes i uke 36.