Tesmaking

 

 

TESMAKING - EN REISE I TEENS VERDEN!

Du kan bestille tid for minimum fire, maksimum ti i din kohort. 

Vi arrangere lukket/ privat te-smaking i våre lokaler i Grensen. Herfra drar vi på rundtur i teens verden og smaker oss gjennom flere typer te. Du kan bestille et tekurs med rene teer, eller et introduksjonskurs. 


Å drikke te er en kulturell praksis som mange mennesker fra alle verdens hjørner deltar i. Te drikkes til forskjellige tider på døgnet, og sammen skal vi smake oss gjennom varianter som kan passe til frokost, lunsj eller til kvelds. 

Kurset er en ypperlig måte å samle kollegaer, venner, eller familie som man ikke har sett på en stund. Å dele en god kulturopplevelse basert på noen av verdens eldste kulturtradisjoner kan by på mye glede og samhold i en tid der det å kunne drikke te sammen med andre oppleves som ekstra viktig og dyrebart. Dette er en flott gave til en du er glad i og til deg selv, og denne rundreisen koster kun 500 kr pr deltager - og du får med deg hjem en te-brygger. Så meld deg på!

Send oss en epost til bente.paus@palaisdesthes.no for påmelding. Du kan bestille te-kurs for din gruppe, til en mandag eller tirsdag eller etter avtale.  

Så bli med oss for å lære om teens mange hjemland og oppleve lokale te-tradisjoner  fra sentrum av Oslo. 

Kurset kan også avholdes på Teams, etter avtale, så samle gjengen og bli med på en rundreise.