Vi arrangere te-smaking i våre lokaler i Grensen for 4 -10 personer. Herfra drar vi på rundtur i teens verden og smaker oss gjennom flere typer te. 

NESTE KURS:

JANUAR: TE OG HELSE - MANDAG 30. JANUAR 2023 kl. 1830

Å drikke te er en kulturell praksis som mange mennesker fra alle verdens hjørner deltar i. Te drikkes til forskjellige tider på døgnet, og sammen skal vi smake oss gjennom tradisjonsrike teer og nyskapte infusjoner. 

Kurset er en ypperlig måte å samle kollegaer, venner, eller familie som man ikke har sett på en stund. Å dele en god kulturopplevelse basert på noen av verdens eldste kulturtradisjoner kan by på mye glede og samhold i en tid der det å kunne drikke te sammen med andre oppleves som ekstra viktig og dyrebart. Dette er en flott gave til en du er glad i og til deg selv, og denne rundreisen koster kun 500 kr pr deltager - og du får med deg hjem en flott tegave. Så meld deg på!

Send oss en epost til bente.paus@palaisdesthes.no for påmelding. 

Du kan også bestille te-kurs for din gruppe, til en mandag eller tirsdag eller etter avtale. Du kan da velge mellom disse tre temaene: introduksjonskurs, rene teer, grønne teer eller Te og helse. Er det en spesiell anledning, kan vi også arranger te og sjokolade kurs eller te og ost, etter avtale.  

Så bli med oss for å lære om teens mange hjemland og oppleve lokale te-tradisjoner fra sentrum av Oslo. 

Kontaktskjema