Nytt år, nye (te)muligheter

Nytt år, nye (te)muligheter

Riktig godt nytt år!  2022 kommer til å bli et fint år med mange nye, spennende muligheter, og vi i Palais des Thés gleder oss. Som mange andre har vi nyttårsforsetter som vi ønsker å iverksette og ta med oss videre inn i 2022. Våre ansatte har kommet fram til at følgende er viktig for en god start på året: 

  1. En god morgenrutine er essensielt for å komme seg gjennom en hektisk hverdag. 

“Jeg starter alltid dagen med en literskanne med te – intet mindre – og velger gjerne en te med høyt koffeininnhold, for å gjøre meg klar for dagen”, sier Eia. Jan-Erik, derimot, vil bli flinkere til å ta seg bedre tid om morgenen: “Det er veldig lite som slår en kopp Tamaryokucha Imperial og freden i en god bok rett etter at man våkner.” 

  1. Trening er viktig for kroppen og psyken

Om man skal trene inne eller ute, løpe eller gjøre yoga; helse og velvære står gjerne i første rekke i folks nyttårsforsetter. Flere har økende interesse for japanske grønne teer, som Matcha - de opprettholder et godt energinivå, takket være L-theanin. Nylig har også Maté fra Sør-Amerika blitt mer populært, spesielt blant unge som ønsker å prestere bedre både innen skole og sport. En av våre kollegaer garanterer at en kopp med Økologisk Detox Brazilian én time før treningsøkten vil gjøre susen. 

  1. Vi trenger avkobling og tid til å slappe av

Mange opplever en mer og mer hektisk hverdag, der sansene alltid er i høygir. Det å kunne ta korte pauser i løpet av dagen, blir dermed viktigere. Å brygge en kopp te hjelper oss å være til stede i øyeblikket og nyte den første slurken. I 2022 skal vi ta oss tid til å koble av. «Min plan er å skru av mobiltelefonen i 7-tiden, og nyte en beroligende Økologisk Detox Balinese mens jeg sitter i godstolen med en bok”, sier Maria Luisa. 

  1. Det er sunt å lære noe nytt eller fordype seg i en hobby/ interesse 

Det kan være utfordrende for mange av oss å bruke mer tid på noe annet enn jobb, studier eller familie, men får vi det til, så får vi mye igjen for det. Noen har kanskje lyst til å bake surdeigsbrød, eller strikke en ny lue? Lars Erik ønsker å bruke mer tid på lære språk. «Det kan være vanskelig å finne energi til dette etter en lang arbeidsdag, men en god kanne med en av våre sesongbaserte Grand Cru-teer hjelper alltid på motivasjonen.” 

Når man spør en gjeng te-elskere om deres nyttårsforsetter, er det ikke så rart at tedrikking er med i bildet! Hva er dine mål for nyåret?  

 

Tilbake til blogg
1 av 3