Nyheter

  • Feir 17.mai med god te!

    17.mai er rett rundt hjørnet, og flesteparten er midt i forberedelsene til denne viktige dagen. For mange handler 17.mai om å samle familie og venn...
  • Hva er en «flush»? 

    Oppe i de kjølige fjellstrøkene i Himalaya, er tehagene i India og Nepal godt i gang med innhøstningen av årets første teblader. Våravlingen som nå...
  • Pu Erh: Gjør godt og smaker godt

    Pu Erh er en vellagret, fermentert te som tilhører den eldste téfamilien, heicha, som betyr “mørk te” på kinesisk. Pu Erh har vært lenge brukt i ki...
  • Afternoon Tea

    Med populære TV-serier som Downtown Abbey, The Crown og Bridgeton, er det slettes ikke merkelig at den erkebritiske Afternoon Tea har slått godt an her til lands. Her snakker vi om et sjarmerende ettermiddagsmåltid, som består av fersktrukket te og appetittvekkende godbiter som fingersmørbrød, scones og småkaker, gjerne servert på et treetasjes kakefat. I Norge har Afternoon Tea blitt en stor suksess. Ofte er den ansett som en helgeluksus, hvor venner og familier møtes til et begivenhetsrikt måltid utenom det vanlige. 

  • Te og fastelavnsboller

    Fastelavnssøndag er her om en drøy uke, som betyr at vi kan snart hive i oss massevis av hveteboller proppfulle av krem og annet snadder. Kanskje ...
  • Overrask din kjære med frokost på senga!

    Februar har begynt, og både morsdagen og valentinsdagen står for døren. Snart er tiden inne for å skjemme bort de vi bryr oss om, og da er det allt...
  • Bli kjent med våre te-forskere

    Oppdagelser i felten En god sirkel Gjennom hele året reiser François-Xavier Delmas and Léo Perrin verden rundt på leting etter de beste teene, sjel...
  • Ukens Te og matoppskrift: Stekt andebryst med røkt te Thé du Tigre

    4 porsjoner Tilberedningstid: >12 timer Ingredienser 2 andebryst 4 ss Thé du Tigre Salt, pepper  Slik gjør du det 1. Andebrystet har en f...
  • Hvit te: Oppdag verdens mest raffinerte te

    Hvit te er i dag ansett som den mest raffinerte tefargen. Av alle tefargene er det den nærmest tebladenes naturlige tilstand, da téen gjennomgår fæ...
  • Nytt år, nye (te)muligheter

    Riktig godt nytt år!  2022 kommer til å bli et fint år med mange nye, spennende muligheter, og vi i Palais des Thés gleder oss. Som mange andre ha...
  • Årets te fra Nepal - Den nye sjampanjen

    Endelig får vi inn en rekke eksepsjonelle Grand Cru-teer fra det himalayiske fjellandet Nepal i morgen. “Nepal?” spør du kanskje. Ja, du leste rikt...
  • Ikke én, men to adventskalendere i år!

    Allerede nå i begynnelsen av oktober hører vi mye snakk om jul og adventskalendere. For en del av dere føles det kanskje litt for tidlig å bryne se...