Nyheter

 • Kaldtrukket te - din nye iste!

  De fleste av oss har nok hørt om kaldbrygget kaffe (også kjent som “cold brew”) enten fra vår lille lokale hjørnekafé eller fra de store aktørene. Ja, det er et etablert konsept, men fortvil ikke, min kjære tedrikker - så er også kaldtrukket te! 

  Kaldtrukket te er absolutt en forbedret versjon av den konvensjonelle isteen fra matbutikken, og er overhode ikke vanskelig å lage selv. Metoden simpelthen innebærer at du trekker teen kun i kaldt vann over noen timer. Ikke minst er det den perfekte leskedrikken, særlig nå i sommer. 

  Litt overbevist? Hvorfor ikke teste det ut, slik at du dine gjester, venner og familie kan nyte denne forfriskende drikken under det herlige sommerværet. 

 • Iced Matcha latte

  Prøv denne enkle Iced Matcha latte oppskriften for å lage en avkjølende og forfriskende sommerdrikk!

 • Eisai og Matcha Shiro

  Matcha Shiro er produsert i Japan, i Shizuoka prefekturet, fra Saemidori kultivarer som ofte brukes i produksjonen av eksepsjonelle skygge-teer. Disse teene dekkes til av strå eller et laken tre uker før innhøstning. Når bladene ikke får lys utvikler de mindre tanniner, hvilket gir en rik, kremete tekstur. 

  En sjelden og dyrebar Grand Cru som brukes i Cha No Yu seremonier (en Japansk te seremoni). Dette er en rik og kompleks Matcha som er ideell for smaking. 
 • Ichibancha fra Shizuoka & Kagoshima prefectures lanseres i butikkene 25.juni

  I Japan er de mest prestisjefylte teene kalt Ichibancha, som betyr ‘’første innhøstning’’. Innhøstningen skjer i april og de unge te-spirene forvandles til noen av verdens mest ettertraktede og gastronomiske teer.

 • Hemmeligheten bak vår mest ettertraktede Earl Grey te

  Earl grey er en av verdens mest kjente te-blandinger, og passer perfekt til frokost eller Afternoon tea. Teen er god både med og uten melk, og finnes i mange varianter, men Blue of London utmerker seg med sine florale noter og unike runde tekstur, og har blitt en favoritt blant mange både i Norge og utlandet. 
 • Keep cool!

  Denne alkoholfri drinken laget med vår bestselger Thé du Hammam er midt i blinken på varme sommerdager med sine syrlige, søte, og fruktige smaker! Dette er noe hele familien kan kose seg med, og kan være en morsom måte å gjenoppdage en gammel te-klassiker. 
 • Imens du venter på de nordlige vår innhøstningene fra India

  Imens du venter på de nordlige vår innhøstningene fra India inviterer vi deg til å oppdage denne fantastiske innhøstningen fra Sør-India.

  Denne sorte teen står ut grunnet dets vegetale, florale og mandel noter, støttet oppunder av en lett astringerende tekstur som gjør at smaken blir værende lenge i munnen.

 • Vi ferier med fantastisk te!

  Det blir en annerledes 17.mai feiring i år men det betyr ikke at vi ikke fortsatt har mye å ferie og være takknemlig for. Vi feirer med fantastisk te og kake og vi håper at du blir inspirert av nye te og kake kombinasjoner eller rett og slett prøv våre kake oppskrifter med te!
 • Nyheter April 2019

  Vår nye butikk finner du i Grensen 10.