Sammen kan vi redusere unødvendig avfall. Tenk påfyll!

 

Det å redusere avfall er ekstremt viktig for å beskytte miljøet. Palais des Thés lanserer en stor kampanje for å promotere løsvekt te og bruken av gjenbrukbare bokser.


Viktigheten av løsvekt te.

Det å kjøpe ting i løsvekt har blitt mer populært over de siste årene. Dette består blant annet i å kjøpe matprodukter med ingen eller lite innpakning som man oppbevarer i gjenbrukbare og miljøvennlige beholdere. Dette er en effektiv måte å produsere mindre avfall, noe som er bra for miljøet og praktisk for oss.

Tenk påfyll

Palais des Thés oppmuntrer kundene våre til å nyte løsvekt te med vår ‘Tenk Påfyll’ kampanje. Vi vil hjelpe kunden med å adoptere miljøvennlige vaner når de drar ut og handler deilig te.

Det er enkelt å være mer bærekraftig!

Hjelp oss å kutte ned på unødvendig innpakning!


Hvis du besøker en av våre butikker kan du ta med deg en tom teboks som vi kan fylle te i direkte. For å ivareta teen og unngå oksidering må boksen være ren, luktfri, ugjennomsiktig og forseglet: den må deretter oppbevares på et tørt sted slik at det ikke oppstår mugg som et resultat av at teen har vært i kontakt med fukt.


Oppdag vårt sortiment av tebokser som kan imøtekomme ethvert behov, fra våre metallbokser til washiboksene som er spesielt designet for Grand Cru sjeldne, limited-edition teer.