Våre topp 8 høstteer

Gjør skapet ditt klart for høstens krydrede og søte noter!

Høst og rykende varm te er for mange et uatskillelig par. Med store tykke gensere, hjemmekoselige tepper, og hyppigere regnværsdager, er det selvfølgelig ikke rart at hverdagen krever en god kopp te mellom hendene! Fra kanel til karamell, skogsbær til ingefær – enkelte smaker er bare ment for å løfte opp årstiden. Ikke minst er noen av disse høstingrediensene proppfulle av antioksidanter, hvilket er perfekt for å bygge opp immunforsvaret. Nå som vi går mot kaldere tider, er dette særlig viktig for oss alle. 

I dette innlegget skal vi på Palais des Thés gi deg våre topp 8 høstteer, som vi mener du absolutt bør prøve ut!

Thé des Amants

Start din kjærlighetserklæring til høsten med Thé des Amants! En sort te med epler, kanel, vanilje og ingefær, hvilket er en klassisk høstblanding! “Lovers tea” som det også heter, forener fruktige og krydrede noter – den perfekte ledsager for årstidens hygge!

Sjekk også ut: Thé des Amants grønn te

Økologisk L’Herboriste N 119 (koffeinfri)

Forbered deg på høstens forkjølelsessesong med vår økologiske urteblanding, bestående av gurkemeie, lakris og verbena. Økologisk L’Herboriste N 119 er en forfriskende infusjon som spesielt er rik på antioksidanter! 

Sjekk også ut: Økologisk L’Herboriste N 95 Sitrongress, Ingefær & gulrot

Rooibos Vahinés (koffeinfri)

Akkurat som dessertvin, så er Rooibos Vahinés så å si vår dessertte! Denne sørafrikanske rooibosen er i fortryllende selskap med vanilje og mandler – sammen utgjør de en “marsipan-søt” gourmetblanding! 

Sjekk også ut: Queens Garden (koffeinfri)

Sist men ikke minst... Chai Imperial!

Du kan ikke gå gjennom høstsesongen uten en god og varm krydderte, inspirert av den indiske masala chai! Chai Imperial er en delikat sort te ledsaget av kardemomme, rosepepper, kanel, ingefær og appelsinskall. Uten tvil en vidunderlig krydderte som definitivt kommer til å varme deg opp under høstens kjølige nyanser!

Anbefales sterkt å lages som latte!

Sjekk også ut: Matcha Imperial

 

 Slik lager du den perfekte Chai latte: 

 Du trenger: 

 • ¼ liter melk
 • ¼ liter vann
 • 5 musselin teposer eller 2 spiseskje (10g) Chai Imperial
 • 30 g sukker
 • 1 stor filter eller sammenknyttet tepose (i tilfelle du vil bruke løsvekt)

  Tilberedelse

  • Ha vann, melk, sukker og te i kjele, og kok opp på høy varme
  • Senk ned varmen når det begynner å koke, og la den surre i 3-4 minutter. 
  • Server med et lite dryss kanel på toppen 

   

  Uansett hvilken te du foretrekker, er disse blandingene et perfekt tilskudd til enhver tesamling. Uten tvil bør en av disse være i ditt repertoar! Så hent det koseligste teppet du har, mekk deg sammen en god kopp te, og virkelig nyt sesongens festlige smaker! 

   

  *Alle våre blogginnlegg er skrevet av Mimi Lu @mlululu2411, vår flinke ansatte i vår butikk på Sandvika Storsenter.