Latte med deilig krydderté

Våre topp 6 høstteer

Gjør skapet ditt klart for høstens krydrede og søte noter!

Høst og rykende varm te er for mange et uatskillelig par. Med store tykke gensere, hjemmekoselige tepper, og hyppigere regnværsdager, er det selvfølgelig ikke rart at hverdagen krever en god kopp te mellom hendene! Fra kanel til vanilje, skogsbær til ingefær – enkelte smaker er bare ment for å løfte opp årstiden.

Chai Impérial

Å fare gjennom høsttiden uten en god og varm krydderté er slettest utenkelig. Vår Chai Impérial har derfor vært en slager i en rekke hjem under denne kjølige perioden. Téen er inspirert av den indiske masala chai, og består av delikat sort te blandet med kardemomme, rosepepper, kanel, ingefær og appelsinskall. Denne kan du fint nyte helt for seg selv eller som latte. 

Chai Imperial Latte

Prøv vår oppskrift på Chai Impérial Latte

Økologisk Egyptian Night (koffeinfri)

Egyptian Night er Palais des Thés’ kreasjon til Louvre-museets tekolleksjon. Med sine forfriskende og søte smaker av peppermynte, hyllebær og blåbær, fremkaller téen mystikken og overfloden til Midtøstens netter.

Økologisk Detox Balinese (koffeinfri)

Å ruste seg opp mot høstforkjølelsen er slettest ikke en dum idé. Vår nyeste detox-blanding som er inspirert av Indonesia består av sitrongress, ingefær, galangal, mango og papaya – sammen virker de både avslappende, lindrende og noe betennelsesdempende. 

Ingredienser i Detox Balinese: sitrongress, galangal, mango og papaya

Oppdag resten av vår helsebringende Detox-serie

Le Temps Retrouvé

Vår nyeste kreasjon, Le Temps Retrouvé er en Afternoon tea som dedikert til ettermiddagspausen, hvor du kan koble av og nyte de små tingene i hverdagen. En økologisk blanding av kinesisk sort Yunnan-te og grillet japansk grønn te, som byr på delikate, runde og ristede smaker. Perfekt til madeleinekaker!

Afternoon Tea

Hva med et Afternoon Tea-selskap med Le Temps Retrouvé? 

Rooibos des Vahinés (koffeinfri)

Du finner ikke en bedre dessertté enn Rooibos des Vahinés. Den trollbinder deg med sine fyldige gourmetnoter som minner om marsipan. Herlig som latte og kan nytes når som helst. 

Thé des Amants

Thé des Amants er kanskje den beste kjærlighetserklæringen til høsten. En klassisk sort te som forener fruktige og krydrede smaker som eple, kanel, vanilje og ingefær – perfekt for høstens hygge!

Bakt eple med smak av Thé des Amants

Vi har Thé des Amants i både sort, grønn og rooibos

Uansett hvilken te du foretrekker, er disse blandingene et perfekt tilskudd til enhver tesamling. Så hent det koseligste teppet du har, mekk deg sammen en god kopp te, og nyt sesongens festlige smaker! 

 

*Alle våre blogginnlegg er skrevet av Mimi Lu @mlululu2411, vår flinke ansatte i vår butikk på Sandvika Storsenter.

Tilbake til blogg
1 av 3