Kolleksjon: Feir 17.mai med god te og kake

Nå i mai er det mye som skal feires, og te passer utmerket til alle de lette, fruktige eller mektige dessertene man skal feire med. Om du skal feire stort eller smått, eller avslutte et godt måltid med noe søtt, så har vi mange gode forslag til téer som passer perfekt til godsaken du skal hygge deg med. 

Pai og kaker

Hvis du baker en herlig fruktkake eller pai er det mange gode téer som passer perfekt ved siden av. Til sitronterter anbefaler vi en Earl Grey-te som spiller på tertens syrlige noter med dets innslag av bergamott. Med en tarte tatin eller en fruktkake vil en moderat eller sterkt oksidert te fra Taiwan, som Dong Ding eller Butterfly of Taiwan, by på herlige komplimenterende treaktige og fruktige noter.

Sjokolade og gourmetdesserter

Når det kommer til rike gourmetdesserter er det mange te- og dessertkomboer som kan trekkes frem. Hvis du lager pannekaker anbefaler vi vår Le The Merveilleux, en grønn te med delikate noter av mandel og pistasjenøtter som minner om praliner. Om du baker kanelboller bør du prøve ut The du Hammam Black Leaf, en sort variant av vår kjente Thé du Hammam med jordbær og appelsinblomstvann.

Begir du deg derimot ut på å lage kremkarameller kan vi anbefale får forfriskende oolong Bao Zhong Imperial som byr på behagelige florale og vegetale toner som balanserer ut karamellenes søte smak og komplimenterer karamellens runde tekstur.


Feir 17.mai med god te og kake