En gave med omtanke

En gave med omtanke

Tiden for juleplanlegging er rett rundt hjørnet. Selv om det kanskje føles litt vel tidlig for noen, er vi i Palais des Thés godt i gang med forberedelsene. Adventskalenderne er ute i butikken, julebaksten (smørkjeks, konfekt og krydderkake) er dandert ved kassa, og en kanne med årets adventste (Le thé Magnifique) står klar til å serveres til alle som tar turen innom oss. Juletiden er en kjempekoselig, dog travel periode for oss – for hvert år er det flere og flere som ønsker å gi te som gave.

"Mange kopper klemmer"

Det ligger så mye i å gi – og forsåvidt også å få – te som gave. Å gi te er å gi den lille stunden i hverdagen til å trykke på pauseknappen og virkelig nyte samt sette pris på téen og det man ellers har rundt seg. Te er nemlig den hverdagsgleden som mange av oss velger å sette av tid til. For oss er te...

  • ... en livredder. For uansett stress og påkjenninger vi opplever i livet, kan en varm tekopp mellom hendene hjelpe oss gjennom hverdagen, én slurk av gangen.
  • ... noe som knytter oss sammen. Téen er ofte til stede under de gode og lange samtalene, og den hjelper oss med å komme nærmere de vi bryr oss om.
  • ... den som skaper gode minner; som den gangen man holdt en Afternoon Tea med det nydelige téserviset som har vært arvegods i flere generasjoner, eller som da man tok den første slurken av den spesielle téen som bare traff alle de riktige smaksnotene.

Med andre ord ligger det så mye mer i te enn bare det materielle. Te handler om omtanke, velvære og glede. Som min tidligere kollega pleide å si: "å gi te er som å gi mange kopper klemmer."

Drikker te sammen

Julekalender – en ny te å utforske hver dag

Årets julekalender er en kjempefin gave, både til seg selv og andre. Enten du går for den klassiske adventskalenderen med teposer eller Tea Researcher-kalenderen med rene téer i løsvekt, gir disse deg muligheten til å utforske en ny te hver dag i 24 dager. I begge to får du nemlig te fra hele verden, som både er fairtrade og av ypperlig kvalitet. Oppdag og nyt te med god samvittighet!

adventskalender

Ulike gaver til ulike tedrikkere

Alle tedrikkere er på ulike steder i sine unike téreiser, og vi vet at det kan være vanskelig å vite hva som passer å gi dem som gave. Derfor har vi samlet noen forslag under som kan hjelpe deg litt på veien:

Nyoppdageren

Teoteket

Feinschmeckeren

Grand_Cru_téer

Den aktive og alltid på farten

termoskopp

Elsker alt av grønt

Den du unner den rolige stunden

Vi hjelper deg!

Dersom du fortsatt er usikker på hva du skal gi, kan du stikke innom en av våre butikker og få hjelp av våre dyktige ansatte. Vi i Palais des Thés ønsker deg dermed alt godt i denne kommende tiden!

*Alle våre blogginnlegg er skrevet og laget av Mimi Lu @mlululu2411, vår flinke ansatte i vår butikk på Sandvika Storsenter.
Tilbake til blogg
1 av 3