Samling: TE TIL OST

Når du skal servere et lekkert ostefat egner te seg spesielt godt å pare til. For best mulig smaksopplevelse bør ostene være romtempererte. Her er noen gode ideer til hvilke teer du kan pare med de ulike ostene.

Bancha Hojicha, som er en ristet og fruktig grønn te, parer spesielt godt sammen med Camembert, Brie eller Saint-Marcellin. 

Svart Assam eller Imperial Grand Fujian te er på sin side kraftigere og en naturlig kombinasjon med blåmuggost som Roquefort.

Hvis du serverer en moden Comté, Gruyère eller Beaufort, så anbefaler vi å gå for Pu Erh Imperial eller Second Flush Darjeeling. Begge teene har en sterk identitet og fruktige noter som gir en flott kombinasjon. Te egner seg spesielt godt å pare til, når du skal servere et lekkert ostefat. For best mulig smaksopplevelse bør ostene være romtempererte. Her er noen gode ideer til hvilke teer du kan pare med de ulike ostene.

Til slutt, for de som foretrekker geitost, bør du tilberede en Long Jing Imperial. Dette er en kinesisk grønn te som vil gi osten et gourmetpreg, pga teens vegetale og mineralske toner. Hvis Tomme de Brebis er din favorittost, vil vi anbefale Butterfly of Taiwan, en oolong med noter av treverk og honning, som gir en perfekt smakskombinasjon.

 Bli med på en spennende og unik smaksreise hvor vi parer fem ulike oster fra Fromagerie med te av den beste kvaliteten. Kjøp billett her

TE TIL OST