Samling: Grand Cru fra Japan - Ichibancha 一 番茶
Ichibancha 一番茶 som betyr “årets første te” er også navnet på de mest prestisjefylte vårteene fra Japan. De er laget av friske unge blader som plukkes mellom sen-april og mai, og når bladene er ferdigbehandlet får vi gastronomiske underverker med berikende aromaer og silkemyke teksturer.
Shincha teer har en mer kompleks aroma og sødme i forhold til sencha, i tillegg til at den ikke har noen astringens. De primære notene er nyklippet gress, jod, spinat og kokte grønnsaker, mens de sekundære kan være smør, skalldyr, nøtter og hvite blomster – avhengig av hvilken kultivar som er brukt og hvor teen er produsert.
Ichibancha grønn te, som innhøstes i april, er rikest på næringsstoffer, og har flere viktige fordeler for å holde energien oppe.
Høyt innhold av koffein og L-theanin gir langvarig energi og skjerpet konsentrasjon uten uro eller krasj – perfekt for aktiviteter som krever utholdenhet.

-
Setoyama-san's Sakimidori
Vanlig pris 999,00 krVanlig prisEnhetspris / per -
Økologisk Asanoka av Ichiji-san
Vanlig pris 999,00 krVanlig prisEnhetspris / per -
Økologisk Kabuse av Miyazono-san
Vanlig pris 899,00 krVanlig prisEnhetspris / per -
Økologisk Yutakamidori fra Hioki
Vanlig pris 699,00 krVanlig prisEnhetspris / per -
Økologisk Tsuyuhikari av Nomoto-san
Vanlig pris 699,00 krVanlig prisEnhetspris / per -
Yabukita Fuji
Vanlig pris 499,00 krVanlig prisEnhetspris / per -
Batabatacha fra Itoigawa
Vanlig pris 499,00 krVanlig prisEnhetspris / per -
Økologisk Matcha Kirishima
Vanlig pris 899,00 krVanlig prisEnhetspris / per -
Koshun fra Shizuoka
Vanlig pris 799,00 krVanlig prisEnhetspris / per